Skip links

Testimonis

“La meva formació musical va començar a Fusió quan només tenia 4 anys. Gràcies a aquells anys formatius vaig poder seguir els meus estudis musicals, al Conservatori del Liceu de Barcelona, al Royal College of Music de Londres i al Musikhochschule de Lübeck, Alemanya.

Fa 18 anys que visc a Anglaterra i compagino la vida concertística amb la pedagogia, compartint amb molts alumnes l’alegria i l’entusiasme que fa tants anys vaig aprendre del professorat de l’escola Fusió”

Guillem Calvo
Guillem Calvo

“Fusió és l’escola de la meva infància i adolescència i on vaig aprendre el que entenc què és fer música.

Després vaig continuar formant-me a Barcelona i a l’estranger.

Amb els anys m’he endinsat en moltes facetes: com a intèrpret, com a músic d’orquestra, com a músic de cambra, com a arranjador i com a pedagog.

Vist amb la perspectiva crec que el mètode i la manera en què a Fusió s’impartia la música ha determinat la passió que sento per la música en general i el violoncel en particular.

Probablement si no hagués anat a Fusió avui no seria músic”

Marc Renau Meier
Marc Renau Meier

“Vaig començar a Fusió quan tenia sis anys i hi vaig estar fins als quinze.

Anys de felicitat en els que desitjava acabar el col·legi per anar a Fusió amb els meus amics, fer classes, concerts i gaudir de la música.

Fusió és el lloc on vaig créixer i formar-me en un dels moments més vitals de la meva vida i els hi estaré eternament agraïda per tota l’estima i suport que vaig rebre.

Allà vaig decidir que volia dedicar-me professionalment a la música i actualment estic fent el Màster de Violoncel a la Mozarteum de Salzburg, després d’haver acabat el Bachelor al Maastricht Conservatorium (Holanda).

Com a guanyadora del Guardó Pau Casals 2018, he actuat a festivals internacionals, així com per arreu d’Europa, rebent masterclasses de grans i destacats cellistes”

Carla Conangla
Carla Conangla

“Vaig començar a Fusió quan tenia 9 anys, era com la meva segona casa i m’hi passava la majoria de les tardes després de l’escola.

Va ser durant aquells anys quan vaig decidir que volia dedicar-me a la música i Fusió va ser molt important per la meva formació musical, emocional i social, ja que alguns dels meus millors amics vénen d’aquells anys a Fusió.

He viscut de la música i de la pedagogia musical en diferents països del món i ara visc al Canadà on dirigeixo l’Orquestra Jove de Vancouver i l’orquestra i cor de l’escola secundària Crofton House School.

Ara sóc la directora d’orquestres a l’escola secundària Saint Michaels University School on part de la meva missió és transmetre la qualitat d’aprenentatge, la intensitat i l’estima per la música que vaig sentir a Fusió”

Stel·la Guillén
Stel·la Guillén

“Fusió va ser la meva segona casa durant 10 anys i em van fer gaudir de la música en tota la seva dimensió, fent fàcil l’aprenentatge i realitzant-ho d’una forma molt propera.

He cursat el Superior a Maastricht Conservatorium i ara estic fent el Màster a Hochschule für Musik a Freiburg.

Recordaré sempre Fusió d’una manera molt especial perquè sempre m’hi vaig sentir molt a gust i tinc molta estima a tot l’equip”

Júlia Conangla Oliveres
Júlia Conangla Oliveres

“Amb 7 anys vaig començar a anar a l’escola Fusió i des del primer moment vaig fer llenguatge musical, dansa, cant coral i violí.

Fusió és una segona casa, ja que no he deixat d’anar-hi i formo part de l’Orquestra Simfònica.

A més, la dansa va representar un estímul personal molt fort: érem una colla d’amigues que gaudíem preparant ballets i coreografies que representàvem a final de curs, i ens ho preníem molt seriosament, ja que venien a examinar-nos de la Royal Academy of Dance de Londres.

Pertànyer a l’Orquestra Infantil i més tard a l’Orquestra Simfònica ha estat una experiència inoblidable, per tot el que he après, pels concerts que hem fet en escenaris i llocs molt interessants i pels intercanvis que ens han permès viatjar per Itàlia, Portugal, Països Baixos…, entre d’altres.

L’escola Fusió m’ha fet estimar tant la música, 25 anys després mantinc intacta l’afició per la música i la dansa com a espectadora i com a membre de l’Orquestra Simfònica Fusió”

Beatriz Serrano
Beatriz Serrano

“Vaig començar els meus estudis musicals i de dansa a Fusió. Vaig començar a fer classes de llenguatge musical i totes les meves tardes me les passava allà. Va ser una època molt feliç, on vaig fer la majoria dels meus amics que encara conservo avui en dia.

Saps allò de què sempre hi ha algun professor que marca la teva vida? Doncs jo no només en vaig tenir un, a tots els mestres que vaig tenir a l’escola els guardo un espai al meu cor.

Quan vaig acabar el batxillerat vaig decidir seguir amb els meus estudis musicals al Conservatori Superior del Liceu a Barcelona amb Cant Líric. He de dir que des que vaig deixar els meus estudis a Fusió, l’escola sempre m’ha rebut amb els braços oberts.

Tot i que fa temps que estic treballant professionalment com a cantant, aquest any he començat la meva carrera fora d’Espanya i estic contenta de poder dir que ja he visitat molts països”

Laura Brasó
Laura Brasó

“Fusió es va convertir en la meva segona casa durant la meva infància i adolescència, un espai on em relacionava i gaudia a través d’aprendre música en un ambient molt familiar i amorós. Mantinc molt bon record de totes les persones, mestres i alumnes, que em van acompanyar tots aquells temps.

Gràcies Fusió!”

Roger Sans-Guimerà
Roger Sans-Guimerà