Skip links

Qui som

L’Escola Fusió és un centre de formació de música i dansa fundada el 1972 a Sant Cugat per Pilar Roig. Des dels seus inicis l’escola aposta per la renovació pedagògica i rep tot el suport de la família Martí-Roig per continuar oberta any rere any. Actualment el centre compta amb un equip directiu format per professionals de llarga experiència com Gemma Navarra i Núria Pinyol. Un equip de mestres consolidat amb la voluntat d’oferir el fruit d’anys d’experiència en la recerca d’un ensenyament de qualitat, una pedagogia activa i recursos per gaudir de la música i la dansa, acaba de complementar l’oferta docent de Fusió. L’escola està ubicada al centre de la ciutat i destaca per les seves amplies i lluminoses aules amb grans finestrals.

 

L’educació musical és entesa per Fusió com un vessant més en tots els factors que incideixen en l’educació de nens i nenes, joves i adults. A partir de la sensibilitat, la creativitat i la constància es cultiva una afició i, si es dóna, sorgeix també una vocació.

Equip Directiu

Gemma Navarra Munuera

Gemma Navarra Munuera

Titulada superior en pedagogia de la música i titulada com a professora de teoria i transposició. Títol de professora de piano i diplomada en el mètode de pedagogia musical E. Willems. Navarra està formada en diverses disciplines de pedagogia musical a Barcelona, França, Anglaterra, Holanda i Suïssa. Coordinadora d’actuacions de música i dansa amb entitats culturals de Sant Cugat. Forma part de l’equip de l’Escola Fusió des de 1981 i actualment és codirectora de Fusió Música i Dansa.

Núria Pinyol

Núria Pinyol

Comença la formació musical amb Pilar Roig, de qui va ser deixeble durant molts anys.

Obté el Títol de Professora Superior de Pedagogía Musical i Professora de piano al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Obté a Lyon el Certificat de Metodologia Willems, i realitza cursos d’aprofundiment de Metodologia Dalcroze.

Des de fa 20 anys compagina l’escola Fusió la tasca docent amb la de co-direcció.

Laura López-Osornio

Laura López-Osornio

Titulada pel Royal Ballet School of London, Real Conservatorio Profesional Professional de danza de Madrid i Royal Academy of dance de Londres.

Estudia a l’escola professional de dansa de Teatre Argentí de la Plata, Centre Ballet Art de Caracas (metodologia Americana), Escola María de Ávila de Zaragoza (mètode Vaganova), Yvonne Cartier i Yvonne Meyer (París, escola francesa), Royal Ballet School of London (Checcetti-Vaganova)

Entre els seus mestres destaquen Maria d’Avila, Yvonne Cartier, Assumpció Aguade, Isabel Porcar i Nenúfar Fleitas, creadora del seu propi mètode de preparació física per actors i ballarins, “Barre a terre com a preparació d’un instrument dúctil per a la dansa”, convertint-se en la seva deixebla directa i sent el seu assistent en tots els cursos impartits a Europa fins al 2010.
Ha format part del Ballet Clasico de Zaragoza, Teatre del Liceu de Barcelona i diverses companyies d’Europa i el Japó.
Des de 2015 forma part de l’equip de Fusió, portant la direcció del departament de Dansa.

Professorat Escola de Música

Juanjo Molina

Juanjo Molina

Natural de Mollet del Vallès. Inicia la seva formació com a trompetista amb Ramon Mora a la Banda de Joves Músics de Mollet i posteriorment amb trompetistes com Juan de Diego, Dani Gallostra, Ivó Oller i David Pastor. Ha cursat estudis superiors de músical a l’ESEM – Taller de Músics. Ha tocat amb diferents orquestres de ball del país i formacions dels més diversos estils com bandes simfòniques, cobles, conjunts de versions (pop-rock, soul, funk, etc..), xarangues, big bands, dixieland, jazz…

Mariona Blanch

Mariona Blanch

Actriu i cantant nascuda a Barcelona, la seva trajectòria artística es mou entre la comèdia i la música. Ha treballat amb companyies com Dagoll Dagom, Comediants, el Tricicle i Monti & cia. , així com creat i interpretat els seus propis espectacles. Ha debutat com a directora i creadora amb la Companyia Sala Cero Teatro de Sevilla amb la comèdia per piscinies “Swimming Swing, el musical”. Intèrpret en diferents grups musicals de diversos estils (flamenc, salsa, rock, jazz, big band i orquestra). Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona en l’especialitat de Teatre musical, i llicenciada en Superior de Música a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), en l’especialitat de Cante Flamenc.

Mirjam Plas

Mirjam Plas

Mirjam Plas, nascuda a Almelo (Holanda), inicia la seva formació musical al seu país amb el flautista Jorge Caryevschi, on acaba el Grau Superior amb Menció d’Honor. Posteriorment continua els seus estudis al Royal Northern College of Music de Manchester amb Peter Lloyd, on l’any 2005 obté la titulació Master of Music in Performance. Altres professores decisius a la seva trajectòria van ser Michel Debost, Michael Cox i Patricia Morris (flautí).

Marta Sol i Bertran

Marta Sol i Bertran

Té els títols de Professora Superior de Pedagogia Musical, Professora Superior de Solfeig, Acompanyament i Transposició i el de Professora de Piano, emesos pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Ha ampliat els seus estudis amb nombrosos cursos de piano, pedagogia i anàlisi musical amb mestres de reconegut prestigi.

Té una àmplia trajectòria docent i des del curs 1990-1991 forma part de l’equip de mestres de Fusió, Música i Dansa, on fa classes de piano, individual i col·lectiu, i petits conjunts de cambra, amb alumnes de totes les edats i nivells

Ariel Vigo

Ariel Vigo

Músic saxofonista professional. Títol superior de música: Jazz i música moderna. Ha compartit escenaris amb Benny Golson, Cedar Walton, Ron Carter, Scot Henderson, Jorge Pardo, Roberto Fonseca, Giovanni Idalgo, entre d’altres.

Ha rebut Masterclass de Jerry Bergonzi, Paquito D’Rivera, David Liebman, Billy  Cobham, Jorge Retamoza, Bob Mintzer, Ralf Lalama. També ha realitzat actuacions importants en diversos festivals a Espanya, França, Alemanya, Portugal, Itàlia, Suïssa, Holanda, com Marciac jazz festival.

Pep Lluís Guardiola

Pep Lluís Guardiola

Nascut a Granollers, on realitza els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música Josep M. Ruera i també al Taller de Músics de Barcelona. Estudia Guitarra Clàssica amb els concertistes Miguel Ángel Cherubito i Josep Henriquez, i moderna amb Josep Lluís Gamez, Pep O‚Callagan, Javier Feierstein i Vicens Solsona.

Ha assistit a classes magistrals de mestres com Scott Henderson, Mike Stern, Joey Tafolla, Mark Turner, Bruce Saunders, Rick Pekham, Sean Leavitt, Kurt Rosenwinkel, etc.

Marta Boixader Coromina

Marta Boixader Coromina

Inicià la seva formació musical a l’escola Fusió sota la direcció de Pilar Roig, amb ella va es va formar i va conèixer de ben a prop metodologies com Dalcroze i Willems. Obtingué el Titol Superior de Pedagogia Musical al Conservatori del Bruc. És pianista i completà la seva formació amb nombrosos cursos de la metodologia Dalcroze tant a l’Institut Joan Llongueres de Barcelona com a l’Institute Jacques-Dalcroze de Ginebra. també va realitzar de la mà de Jacques Chapuis, deixeble de Willems els tres cursos per obtenir el Certificat en aquesta metodologia. Actualment treballa a l’escola Fusió impartint classes de Sensibilització musical i en vàries escoles d’educació primària portant les extraescolars de música així com un llarg bagatge en l’ensenyança musical en edats primerenques, impartint classes a escoles bressol.

Pere Iniesta Terré

Pere Iniesta Terré

Inicis musicals com batería i guitarra.

Estudis al Aula de Musica Moderna i Jazz de Barcelona (80-85) d´Armonía, arrenjaments, guitarra, combos. Profesors: Arthur Bernstein, Gabriel Rosales, John Debuclet, Andy Philips, Jordi Bonell… Cursos de perfeccionament i seminaris amb: Joe Pass, Berklee College of Music, Bob Moses (bateria), Marc Johnson, Marc Turner, Kurt Rosenwinkel i altres al Taller de Musics. També estudia amb John Abercrombie (New York 89) David Liebman i Bob Lenox (Pensivània).

Títol Superior de Música especialitat Jazz amb caràcter oficial a la Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc,2009).

Experiència professional en orquestres i grups de diferents estils, trios, quartets, duos i compartint amb nombrosos musics de la escena catalana com David Mengual, Benet Palet, Albert Cruz, Pere Enguix, David Parras, La Maquinista Dixie Band, entre molts altres. També ha tocat amb músics de New York, New Jersey i Pensilvània com Ralph Hughes,Glen Davies, Sue Terry i els ¨ Free Art Motif Ensemble¨ de Charlie Persip.

Jordi Claret Alegre

Jordi Claret Alegre

Violoncel.lista col.laborador de les principals orquestres del país (OBC, Orquestra del gran teatre del Liceu, ONCA,…), músic polifacètic per haver actuat en nombrosos auditoris d’arreu del món amb diferents estils musicals com el clàssic, flamenc, jazz, pop, música per a meditar, música en directe per a classes de yoga, Indie, rock, electrònica,… i amb nombrosos músics reconeguts internacionalment (Chicuelo, Perico Sambeat, membres del quartet Casals…). Acutalment combina la docència a l’escola de música Fusió amb nombrosos concerts de música clàssica, projectes personals amb el violoncel elèctric i composició de música electrònica- ambiental.

Enric Mestre Gras

Enric Mestre Gras

Professor de Trombó pel Conservatori de Barcelona i titulat en Música Moderna per l’Esmuc imparteix classes a Sant Cugat a l’Escola Fusió i a l ‘Escola Municipal i Conservatori Victòria dels Àngels. Primer trombó de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, després de varies dècades participant en nombroses orquestres de Teatre Musical, Simfòniques, i Big Bands ara dedica bona part del seu temps a organitzar i dirigir Bandes per a nens i joves d la ciutat.

Raimon Romaní

Raimon Romaní

És compositor, director i professor de música.

És titulat en composició pels conservatoris de Terrassa i Badalona i en direcció d’orquestra per l’ESMUC. És professor d’harmonia, anàlisi musical, cant coral, conjunts instrumentals i trompa a l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat i a l’Escola de Música i Dansa Fusió de Sant Cugat.

S’inicià en la direcció coral de la mà de Manuel Cabero i amplià la formació als cursos de la FCEC i d’Europa Cantat. Dirigeix corals des del 1994. Actualment dirigeix la Coral Juvenil de l’EMMVÀ, la Coral del Conservatori de Sant Cugat, la Coral Jove del Conservatori de Sant Cugat, la Coral d’Adults de l’EMMVÀ i el Cor Jove Fusió. Sota la seva direcció, algunes d’aquestes corals han obtingut diversos premis a certàmens corals.

Com a compositor, destaquen les obres simfònicocorals La llegenda de Sant Jordi, l’himne Veni, creator spiritus, la cantata de Nadal Pastors a Betlem i la cantata sacra Vacuum monumentum (La Resurreció); així com els motets Quam dilecta, Caelus novus et terra nova, Quam pulchra es i Ave Maria.

José Antonio Lorente Rubio

José Antonio Lorente Rubio

Guitarrista format en estil clàssic i flamenc, treballa com a guitarrista per ball i cant, així
com a guitarrista de concert solista. La seva experiència com a docent es basa en l’ensenyament de l’ús de l’instrument, treballant com a professor particular en diversos àmbits de la docència.
També és llicenciat en Psicologia.

Luís García Ampudia

Luís García Ampudia

Professor titulat en violí amb el títol de metodologia Suzuki de violí i diplomat en magisteri musical, amb més de 20 anys d’experiència com a docent.

Carles Rambla Tió

Carles Rambla Tió

Contrabaixista i baixista. Ha treballat amb nombroses formacions del país en estils tant diversos com jazz, blues, rock, música popular, musicals… Els darrers 20 anys ha treballat en la majoria de muntatges de l’Orquesta Simfònica de Sant Cugat. Actualment combina la docència a l’Escola Fusió amb la seva activitat amb l’Orquesta-Cobla Selvatana.

Toni Gubau Bosch

Toni Gubau Bosch

Contratenor. Realitza els estudis musicals al Conservatori Superior de Música del Liceu finalitzant l´any 1995 obtenint el premi d´honor de grau Superior. Estudia especialització en música Antiga al Conservatori de Tolouse (França) i repertori Italià dels segles XVII i XVIII amb el prestigiós contratenor Gérard Lesne. Diferents actuacions com a solista I enregistraments. Ha actuat en diferents sales de Catalunya i de la resta de l’estat.

Va ser contractat la temporada 2000-2001al Teatro Real de Madrid. Des de l’any 1995 forma part del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. Combina la seva carrera com a cantant amb la docència. Des de l’any 2013 és professor de cant de l’Escola Fusió de Sant Cugat I des del 2017 és professor de Cant del Cor Jove de l’Orfeó Català.

Elisenda Pi

Elisenda Pi

Graduada pel Conservatori Superior del Liceu en interpretació de música clàssica i contemporània, realitza la seva formació pedagògica del Mètode Suzuki amb Ana Podhajska. Actualment combina la seva activitat docent amb la participació en diverses orquestres.

Laia Porta

Laia Porta

La Laia va néixer a Barcelona on ha desenvolupat la seva carrera professional com a Ballarina i professora. Va estudiar Dansa en el “ Institut d’Anna Maleras” i posteriorment es va diplomar en el “Institut del Teatre” en Dansa Contemporània i Pedagogia de la Dansa. També va realitzar un màster en Dansa-teràpia en la Universitat de Barcelona. Paral·lelament ha realitzat cursos de veu (Helen Rowson, voice craft) música i piano amb grans cantants com Sheila Jordan o Judy Niemack.

La Laia té una àmplia experiència en Interpretació en musicals com “Chicago” i Escénic Barcelona: “That’s jazz” (Coco Comín), “La Maga i el Club de la Serp” (Quim Lecina) , “Un cop més una mica de música” (Companyia el musical mes petit, dirgida per Daniel anglès i Susana Domenech) o “Dido per sempre” ( Francesc Capella i Guerassim Voronkov) entre altres espectacles.

Ha realitzat gires per Anglaterra i França amb The mínimum Trio (diversos discos registrats: “I’m confessing”, “Minimum”) i ha col-laborat en diverses ocasions amb “La Vella Dixieland” i la “Big band Jazz Terrassa” dirigida per John Dubuclet.

Rafa Lagunas

Rafa Lagunas

Vaig començar la vida musical a la banda del col·legi Pare Manyanet als 5 anys. Bombo, caixa, timpani, plats de xoc i xilòfon. Al cap de poc temps, i sense deixar la banda, vaig accedir a l’escola municipal de Sant Andreu, amb el mestre Robert Armengol. Durant aquest temps, diverses activitats musicals enriqueixen la meva experiència formativa: Membre de la coral de l’escola, seleccionat per a un intercanvi de joves músics europeus, músic de la filharmònica del Prat de Llobregat, creador de la xaranga del Pare Manyanet, mestre de llenguatge musical i de percussió a la mateixa banda. Posteriorment, admès al conservatori superior del Liceu, on vaig ser escollit per a ser el bateria de la big band de l’escola durant dos anys, membre de la producció Pum Sum Kà! Dirigida a nens i públic familiar, realitzant una gira de dos anys per tots els Caixa Fòrum de la península. Actualment realitzant l’últim curs al liceu i participant a diversos projectes com a músic. Col·laboro amb l‘Uri Mas codirigint el Cor de Rock de Sant Cugat.

Uri Mas

Uri Mas

Músic polifacètic, compositor i arreglista.

Format en cant, guitarra clàssica i elèctrica, baix i armonia moderna en diverses escoles de música d’Espanya i Bèlgica i amb professors com Xevi Garcia, Michele Alderete o Fulvio Paredes.

Ha format part del grups vocals Ol’Green (finalista de la primera edició d’Oh Happy Day!), Zinc, Zetzània i The4Men’s i ha composat i dirigit l’Òpera Rock Projecte 34.

També dirigeix el Barcelona Rock Choir, el Cor Rebel de Barcelona i el grup vocal The SoundDreamers, a més de tocar amb la banda d’electromestissatge Flux o el grup de versions Jazz For Money.

Tamara Coll

Tamara Coll

Carles Hoyo

Carles Hoyo

Neix a Palma de Mallorca on comença els seus estudis de guitarra amb el mestre Pere
Fiol, posteriorment es trasllada a Barcelona i segueix la seva formació amb Maria de Lluc
Coli.
Estudia a l’Escola Luthier amb el mestre japonès Sadahiro Otani i més tard el Grau
Superior d’Interpretació al Conservatori Superior de Música del Liceu on es gradua sota la
tutela de Guillem Pérez-Quer, assolint el nivell d’excel·lència.
També ha rebut Master Classes i consells de professors de renom com Carles Trepat, Leo
Brouwer, Romilio Orellana, Michel Grizard, Rodrigo Nefthalí, Marcos Puña, Yorgos
Arguiriadis i Santiago Figueras entre d’altres.
És guardonat amb el tercer premi en la màxima categoría al II Concurs Internacional
Guitarras Raimundo celebrat a València l’any 2019.
Forma part del 22 Strings Quartet des de l’any 2017 amb el qual ha actuat a diversos
cicles i festivals musicals arreu de Catalunya incloent també una gira per la Xina.
Ha sigut membre del Quartet de Guitarres Figueral amb el qual ha participat en el concert
Homenatge a Leo Brouwer 2016 a l’Auditori del Consevatori Superior de Música del Liceu,
i participant també a l’Acte de Graduació dels centres artístics superiors de la Generalitat
de Catalunya el mateix any.
Ha tocat en diverses ocasions com a solista amb l’Orquestra de Cambra de Sabadell
dirigit per Jordi Montoliu i també ha sigut solista juntament amb el guitarrista i compositor
Jose Galeote al Palau de la Música acompanyat per l’Orquestra Filharmonía Iberia dirigida
per Cesario Costa. Ha estat convidat també com a solista al I Festival Internacional de
Música de la Costa Daurada – Salou 2017.
També participa com a solista de l’obra Pell Pintada per a guitarra i orquestra de cordes
del compositor Jose Galeote tocant el primer moviment a l’estrena de l’obra a l’Auditori de
Barcelona a la final del XIV Certamen Internacional de guitarra de Barcelona Miquel Llobet
2017.
És Arquitecte Tècnic per la Universitat Politècnica de Catalunya, i està especialitzat en
acústica arquitectònica.
Actualment compagina la seva trajectòria concertística amb la docència la qual fa més de
15 anys que exerceix.

Jordi Dalmau

Jordi Dalmau

Amb una trajectòria de 25 anys en el món audiovisual, actualment imparteix classes Fusió i altres centres lligats a l’art i la música. Disposa d’una gran experiència com a músic compositor, creant diferents bandes sonores per llargmetratges, sintonies de TV, publicitat, documentals, audiovisuals per museus, i vídeos
corporatius.
Ha treballat a l’estudi de Postproducció de so Polart, com a tècnic de so, so directe,
postproducció de so, dissenyador sonor, creant bandes de Foley, i mescles 5.1 per a mitjans
audiovisuals i instal·lacions multimèdia.
Coneixedor dels programes d’edició d’àudio com Protools i d’informàtica musical,
com Logic Pro X, Cubase, Ableton Live, a més de tots el plugins de sintetitzadors virtuals,
com OmnisphereTrilliankontaktReaktor… a més de tots els plugins per la postproducció
de so i masterització de músiques (compressors, limitadors, equalitzadors, revers, etc.)
Expert en diferents mètodes de composició musical.

Xavier Pagès-Corella

Xavier Pagès-Corella

(Sant Pere de Ribes, 1971)

Ha estudiat piano, composició i direcció d’orquestra a Barcelona, Viena, Dartington. Ha col·laborat amb músics com Edmon Colomer, Joan Guinjoan, Salvador Mas, Josep Pons, i Antoni Ros Marbà, i dirigit formacions com l’Orquestra Ciutat de Granada, l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa, l’Orquestra Ciutat d’Elx, la Giorquesta, l’Orquestra Camerata Musicae, l’Orquestra Camerata XXI, la Camerata Eduard Toldrà, l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 i la Cobla Sant Jordi. En l’àmbit internacional destaca el seu debut a Amèrica amb l’Orquestra Filharmònica de Mendoza (Argentina) i la direcció de formacions com l’Orquestra Simfònica Sinaloa de les Arts (Mèxic), l’Orchestre de Catalogne (França), l’Orquestra Filharmònica “Mihail Jora” de Bacau (Romania), i la Thüringen Philharmonie (Alemanya). També ha dirigit grups especialitzats en el repertori contemporani com el Barcelona 216, el Grup 21, el Sitges 94 i el Barcelona Modern Ensemble del qual n’és director titular des de 2017. En l’àmbit pedagògic, destaca la seva tasca al capdavant de la Jove Orquestra Simfònica de Figueres, l’Orquestra del Conservatori de Sabadell, de l’Escola de Música Pau Casals del Vendrell, i de l’Orquestra Simfònica Fusió Sant Cugat.

En l’àmbit de la composició destaquen nombrosos guardons nacionals i internacionals, alhora encàrrecs rebuts de l’Orquesta Ciudad de Granada, del World Symposium on Choral Music, del Festival de Pasqua i Festival Música de Cervera, de L’Auditori de Barcelona (Cantània, 2015), de la Federació Sardanista de Catalunya, de la Fundació Orfeó Català — Palau de la Música, del Festival Castell de Peralada, de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, del Festival d’Òpera de Butxaca i Noves Creacions de Barcelona i del Memorial Joaquim Serra. Des de 2015 és professor del Conservatori Superior de Música del Liceu.

Ibin López

Ibin López

Llicenciat per l’Escola Superior de Catalunya en l’especialitat de clarinet clàssic i contemporani, Ibin López, ha estat membre La Orquesta Joven de Andalucía i de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya. Ha col·laborat amb l’Orquestra del Gran teatre del Liceu, l’Orquestra Ciutat de Barcelona i l’Orquestra Simfònica del Penedès. També ha rebut formació com a saxofonista modern amb Xavier Figuerola, Grabriel Amargant i Jon Robles. Té una ampla trajectòria com a docent amb més de 15 anys impartint classes de clarinet, saxofon i grup instrumental.

Maria José Protasio

Maria José Protasio

Comença els seus estudis de Dansa Clàssica amb la Betlem Guitart i de Dansa Espanyola amb la Silvia Calvo.

Amplia la seva formació artística d’ambdues disciplines amb professors reconeguts a nivell internacional, compaginant alhora, els seus estudis de pedagogia i de la ROYAL ACADEMY OF DANCE de Londres.

La seva experiència professional comença amb la col.laboració com a ballarina durant nou anys en els “Amics de l’Òpera de Sabadell” i la “Sarsuela de Sabadell”. Ballarina de la producció “La Traviata” del Covent Garden de Londres en el” Gran Teatre del Liceu” i  ballarina freelance en espectacles de producció privada d’entitats, associacions i empreses.

Inicia la seva tasca docent en diverses escoles de dansa durant aquests anys, fins que a l’any 2014 entra dins l’equip del Departament de Dansa dirigit per la Laura López-Osornio a l’escola Fusió Música i Dansa.

Professorat Escola de Dansa

Sara Pacini

Sara Pacini

Formada en danses urbanes, claqué, dansa contemporània, dansa clàssica i jazz entre altres. Té experiència en altres disciplines artístiques com a patinatge artístic, gimnàstica rítmica, natació sincronitzada… Professora, coreògrafa i intèrpret. Actualment coreògrafa i intèrpret de la companyia Baianà i de la companyia Kübik.

Ha participat en esdeveniments com a videoclips de música, campionats oficials de dansa, concerts, etc.

S’ha format en campus nacionals i internacionals en llocs com Londres, Alemanya o Suïssa entre altres. Graduada en el grau de dansa de la universitat ESART, i amb projecció de continuar formant-se, viatjar i conèixer la dansa fora del país.

Williams Castro

Williams Castro

Ballarí, mestre i coreògraf format a l’escola Cubana de Ballet, amb una àmplia trajectòria en importants companyies de dansa com el Ballet Nacional de Cuba, el Ballet Víctor Ullate de la Comunitat de Madrid, el Ballet Nacional d’Uruguai (SODRE), el Conservatori Superior de Dansa de Maria d’Àvila, Madrid, el Conservatori Professional de dansa Ana Laguna, Burgos i el Ballet Akademien Folkuniversitet, Suècia… A més, ha treballat amb grans coreògrafs de la talla de Maurice Bejart, William Forsythe, Hans Van Manen, entre molts altres.
Zoran Marković

Zoran Marković

Zoran Marković va rebra educació a escola da Belgrad, Marika Besobrazova  escola  Princess Grace de Mònaco i Hamburg Ballet School John Neumeier.

Ballava en companyies com Dresden Ballet, Staatsoper Hanover i Netherlands Dance Theatre on va ballar com a solista,coreografies de Mats Ek, Lightfoot/Leon, Stephan Thoss,  W. Forsythe, Crystal Pite, J.Neumeier, M.Goecke, F.Magadan, L.Timulak etc. L’any 2006 va ballar, com a solista convidat, el roll de Don José en la creació Carmen, de Mats Ek, a l’Òpera de Lyon, en una gira per Àsia.

L’any 2008 el Zoran va continuar la seva carrera com artista independent, desenvolupant les tasques de ballarí, coreògraf, repetidor i professor. Així mateix, ha donat workshops a diversos països.Des del 2018, el Zoran reposan peces de Johan Inger en companyies internacionals.

Com a coreògraf el Zoran ha creat per Lucerne Dance Company ,Nanine Linning Dance Company a Heidelberg,National Ballet in Belgrad, National Slovenian Ballet and Bitef Dance Company.

Premis:

– 3er Premi al Benetton Competition de Treviso, Italy.
– “Bonet” va ser galardonada amb el premi del públic al Choreographic Competition de Copenhagen i amb el Premi a la millor producció al Dance Week Festival de Croàcia.
– Premi com a ballarí excepcional a Austràlia el 2008.
– Premi VIP en el Belgrade Dance Festival el 2016.

Sara Hernández Miguel

Sara Hernández Miguel

Ballarina professional formada i titulada en dansa contemporània (Institut del Teatre) i en dansa clàssica.

Fundadora i directora de l’associació i projecte educatiu ‘Equidart’, on treballa l’equitat de gènere a través de la dansa i les assignatures curriculars, en més de 60 centres educatius (primària, ESO i batxillerat) d’arreu de Catalunya. Forma part del projecte STEAM Visions, amb actuacions anuals al Fòrum de Barcelona i a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, des de l’any 2018; i del projecte Internacional Energy Days, desde l’any 2019

Montse Moscardó

Montse Moscardó

He dedicat una bona part de la meva vida a la dansa. Vaig cursar estudis de Dansa clàssica, contemporània, espanyol, claqué i jazz a Barcelona. Durant set anys vaig estar vinculada al món professional de la dansa.

El 1992 vaig estudiar informàtica i durant vint anys vaig treballar com a tal.

Un bon dia vaig anar a un local de Country i em vaig enamorar del Country a primera vista, de la música, i sobretot del ball, aleshores vaig rebre classes, vaig participar en concursos i tot el que fos relacionat amb el Country.

A partir del 2014 vaig fer un canvi a la meva vida i vaig decidir tornar a donar classes i deixar l’informàtica, i aquí estic ballant i fent ballar a la gent que és el que més m’agrada.

Professorat Escola Fusió

Música

Direcció: Núria Pinyol i Gemma Navarra

Administració: Maria José Protasio

Secretaria: Marta Pérez

Sensibilització Musical: Marta Boixader

Llenguatge Musical: Núria Pinyol

Cant Líric: Toni Gubau

Cant modern: Mariona Blanch i Laia Porta

Piano: Marta Sol, Núria Pinyol, Gemma Navarra i Marta Boixader

Piano Jazz: Roger Mas

Guitarra: José Lorente

Violí i Viola: Tamara Coll

Violí Suzuki: Luís Garcia i Elisenda Pi

Violoncel: Jordi Claret i Anna Llorenç

Contrabaix i Ukelele: Carles Rambla

Flauta: Mirjam Plast i Pau Torcal

Clarinet: Ibin López

Trompeta: Juanjo Molina

Trompa: Nadia Lozano

Trombó, Bombardí: Enric Mestre

Baix electric, Guitarra elèctrica i Acustica: Pep Lluís Guardiola i Pere Iniesta

Bateria: Pere Iniesta

Combo: Pere Iniesta, Pep Lluís Guardiola i Carles Rambla

Orquestra Simfònica: Xavier Pagès

Orquestra Moderna: Enric Mestre

Coral: Uri Mas, Raimon Romaní i Rafa Lagunas

Teatre musical: Laia Porta i Mariona Blanch

Producció musical: Jordi Dalmau

Dansa

Direcció departament dansa: Laura López-Osornio

Iniciació a la dansa: Laura López-Osornio, María José Protasio i Sara Hernández

Dansa Clàssica: Laura López-Osornio, María José Protasio, William Castro i Zoran Marković

Dansa Contemporània: William Castro i Sara Hernández

Country: Montse Moscardó

Hip hop: Sara Pacini

Claqué: Clara Martínez Grau

Ball de Saló i Sevillanes: Eva Bermejo i Josep Maria Pérez

Tango: Vicenç Arranz