Skip links

L’Escola Fusió ha celebrat Nadal amb diverses activitats

L’Escola Fusió ha celebrat Nadal amb diverses activitats. Una desena d’activitats han donat forma a aquestes festes en l’any del seu 50è aniversari. Les activitats, que podem catalogar de tot un èxit, es van iniciar el 15 de desembre i van finalitzar 27 de desembre.

Durant aquests dies, els alumnes de l’escola es van encarregar d’omplir Sant Cugat de dansa, cançons i músiques nadalenques. I van interpretar diverses peces clàssiques tant amb la seva veu, com en els seus instruments i la dansa. Durant les activitats es va poder escoltar les tradicionals nadales, però també els acords de Händel, Levinson, Aajron Schoenefield, Amy Beach, entre molts altres.

Participació de les seccions de l’Escola Fusió

Concert ’50 Nadals amb Fusió’

Les activitats van arrencar amb el Concert de Nadal, i despres van venir els 50 Nadals amb Fusió, el Nada a casa i La ballada de country de la Marató de TV3. I així, continuar amb el Concert de compositorAs, les Nadales al carrerRhapsody in blue, la Cantada de Nadal i Posem música als pessebres de Sant Cugat. Els actes que va comptar amb la participació de totes les seccions de l’Escola Fusió. Entre elles, l’Orquestra Moderna Fusió, Orquestra Simfònica Fusió, Cor Jove Fusió, Cor Infantil i la Coral Jove Conservatori.