Skip links

L’Escola Fusió celebra un cap de setmana musical per commemorar Sant Jordi

El cap de setmana de Sant Jordi ha estat un cap de setmana ple d’activitats relacionades amb la música a Sant Cugat. L’escola donava el tret de sortida a tres activitats musicals el mateix 23 d’abril. La primera, a través de les peces que van interpretar els alumnes d’instrument i cant a la plaça d’Octavià. Els músics es van reunir a la parada de venda de roses. Tot el que es va recaptar amb la venda de roses, que es van esgotar, es destinarà al viatge a Praga per portar fins a aquella ciutat europea la música dels alumnes de Fusió.

Part de l’actuació durant la venda de roses de Fusió

La segona, també durant el mateix dissabte, 23, quan l’Orquestra Moderna Fusió i l’Orquestra Simfònica Fusió es van donar cita al Celler Modernista per tocar diverses peces musicals. Al celler van oferir el tradicional Concert de Sant Jordi amb un repertori impecable i en un marc incomparable i històric de Sant Cugat.

L’Orquestra Moderna Fusió i l’Orquestra Simfònica Fusió al Celler Modernista

Durant la nit de Sant Jordi va arribar el torn del concert Sant Jordi per a la Pau a Ucraïna a l’església del Monestir. Un esdevenioment que van reunir diferents músics d’arreu del món, encapçalats per antics professors de l’Escola Fusió, com la violinista ucraïnesa Ala Voronkova i el pianista i director d’orquestra rus Guerassim Voronkov. Els músics van interpretar obres de Bach, Chopin, Prokófiev, Paganini, Elgar, Falla, Sarasate, Morera i Strauss, entre d’altres.

El concertr Sant Jordi per a la Pau a Ucraïna és va fer a l’església del Monestir