Skip links

Fusió ofereix música moderna per a infants

Vols que el teu fill aprengui música moderna adaptada a la seva edat? Doncs a l’escola de música i dansa de Sant Cugat, Fusió, els més petits s’inicien en la música. Podran tocarn bateria, baix i guitarra elèctrica i realitzen grups instrumentals, combos i bandes.

A banda dels petits, els adults també poden aprendre música moderna i participar en combos, bandes i al Rock Choir, la banda que reviu els èxits dels grups de música rock més emblemàtics: MetallicaLed Zepelin i molt més.

Els grans professors a Fusió

A més, tant petits com grans aprendran de la mà de professors amb experiència:

Pep Lluís Guardiola

nascut a Granollers, on realitza els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música Josep M. Ruera i també al Taller de Músics de Barcelona. Estudia Guitarra Clàssica amb els concertistes Miguel Ángel Cherubito i Josep Henriquez, i moderna amb Josep Lluís Gamez, Pep O‚Callagan, Javier Feierstein i Vicens Solsona. Ha assistit a classes magistrals de mestres com Scott Henderson, Mike Stern, Joey Tafolla, Mark Turner, Bruce Saunders, Rick Pekham, Sean Leavitt, Kurt Rosenwinkel, etc.

Pere Iniesta

Inicis musicals com bateria i guitarra. Estudis a l’Aula de Musica Moderna i Jazz de Barcelona (80-85) d’Armonía, arranjaments, guitarra, combos. Profesors: Arthur Bernstein, Gabriel Rosales, John Debuclet, Andy Philips, Jordi Bonell… Cursos de perfeccionament i seminaris amb: Joe Pass, Berklee College of Music, Bob Moses (bateria), Marc Johnson, Marc Turner, Kurt Rosenwinkel i altres al Taller de Musics. També estudia amb John Abercrombie (New York 89) David Liebman i Bob Lenox (Pensivània). Títol Superior de Música especialitat Jazz amb caràcter oficial a l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc,2009).

Experiència professional en orquestres i grups de diferents estils, trios, quartets, duos i compartint amb nombrosos musics de l’escena catalana com David Mengual, Benet Palet, Albert Cruz, Pere Enguix, David Parras, La Maquinista Dixie Band, entre molts altres. També ha tocat amb músics de New York, New Jersey i Pensilvània com Ralph Hughes,Glen Davies, Sue Terry i els ¨ Free Art Motif Ensemble¨ de Charlie Persip.

Carles Rambla Tió

Contrabaixista i baixista. Ha treballat amb nombroses formacions del país en estils tan diversos com jazz, blues, rock, música popular, musicals… Els darrers 20 anys ha treballat en la majoria de muntatges de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat. Actualment, combina la docència a l’Escola Fusió amb la seva activitat amb l’Orquestra-Cobla Selvatana.

Enric Mestre

Professor de Trombó pel Conservatori de Barcelona i titulat en Música Moderna per l’Esmuc imparteix classes a Sant Cugat a l’Escola Fusió i a l ‘Escola Municipal i Conservatori Victòria dels Àngels. Primer trombó de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, després de vàries dècades participant en nombroses orquestres de Teatre Musical, Simfòniques, i Big Bands ara dedica bona part del seu temps a organitzar i dirigir Bandes per a nens i joves de la ciutat.