Skip links

Escola de dansa a Sant Cugat

El ballarí del futur serà aquell qui cos i ànima hagin crescut tan harmoniosament junts que el llenguatge natural de l'ànima s'haurà convertit en el moviment del cos humà. El ballarí no pertanyerà llavors a cap nació, sinó a la humanitat. -Isadora Duncan-

Pla d'estudis

Dels 3 als 18 anys
Iniciació a la dansa

Iniciació a la dansa

De 4 a 8 anys

En aquesta etapa es treballa principalment l’alliberament de l’expressivitat i la musicalitat de cada infant, i es busca l’afirmació i autoconfiança de les seves capacitats.

Paral·lelament i a través de jocs, aniran coneixent el cos per adquirir així una base física sòlida que els permeti entrar en una segona etapa de formació. Aquesta base els hi servirà tant per la dansa com per qualsevol activitat física que vulguin desenvolupar.

Nivell Elemental

Nivell Elemental

De 9 a 14 anys

És la franja on comencem a aprendre la tècnica pròpiament dita (barra, centre, etc.), procurant sempre que aquest aprenentatge no anul·li la seva capacitat expressiva.

 

En aquesta etapa cada alumne evolucionarà segons el seu ritme, condicions i finalitat, sempre al grup del nivell que li correspongui.
Aquells que el professorat consideri oportú i vulguin, podran presentar-se als exàmens de la Royal Academy of Dance of London i a concursos, cosa que els hi crea un gran estímul a l’hora de treballar. En aquesta etapa, després d’un o dos anys de preparació clàssica, podrem incorporar la dansa contemporània com a part de la seva formació.

 

Nivell Intermedi - Avançat

Nivell Intermedi - Avançat

A partir de 15 anys

Amb la base tècnica ja adquirida es podrà guiar l’alumnat en funció dels seus objectius.

Als que vulguin continuar amb la dansa com a part de la seva vida, formació i necessitat expressiva però no a nivell professional, se’ls guiarà en la disciplina, nivell i horari que més els convingui: clàssic, contemporani, dansa espanyola, hip hop, jazz, etc.

Formació Professional

 1. Els que desitgin fer de la dansa la seva professió, hauran d’incrementar les hores d’estudi i se’ls guiarà en el camí a seguir:
 2. Audicionar per acabar la seva formació en una escola professional de dansa (Institut del Teatre Barcelona, Conservatoris Nacionals o Escoles Internacionals)
 3. Audicionar per entrar a formar part d’una Companyia Professional
 4. Presentació a Concursos Nacionals o Internacionals

 

Joves

 • Hip-hop
 • Country
Adults
Classes per adults

Classes per adults

Mai és tard per començar a ballar, expressar-se i mantenir-se en forma amb la música.

Disposem d’aquestes activitats:

 • Dansa clàssica
 • Dansa contemporània
 • Preparació i manteniment físic (barre à terre)
Altres disciplines

Altres disciplines

A part d’aquestes classes formatives l’escola ofereix les següents opcions de dansa més lúdiques:

 • Country
 • Jazz
 • Claqué
 • Tango Argentí
 • Balls de saló
 • Sevillanes