Skip links

El ‘Petit Príncep’ i ‘Grease’, els casals d’estiu de teatre musical de l’Escola Fusió

L’Escola Fusió torna a organitzar els casals d’estiu de teatre musical. Uns casals per a nens i nenes que els hi agradi gaudir de la música i la dansa. Les dues propostes estan especialment pensades i dissenyades perquè els infants puguin despleguin tot el seu potencial en l’àmbit musical i la dansa i que fan amics. Els casals s’impartiran a la seu de l’escola, situada a l’avinguda de Gràcia, 20 i el darrer dia es representarà el teatre musical.

El Petit Príncep


El primer casals d’estiu de teatre musical de l’Escola Fusió L’Escola Fusió farà el teatre musical d’El Petit Príncep en format casal. Aquest casal s’estendrà del 27 de juny al 22 de juliol de les 9.30 a les 14 hores. 

El Petit Príncep és el llibre més conegut d’Antoine de Saint-Exupéry. Aquesta joia de la literatura, que s’ha representat amb molt d’èxit en format musical, a diversos països del món, està explicada en forma de conte poètic i filosòfic i narra la trobada entre un nen i un aviador. La conversa que mantenen els dos personatges farà que l’adult es replantegi la seva vida. Cada capítol relata una trobada del petit amb un adult amb comportaments absurds.

Grease


A més, l’escola també assajarà i representarà un dels musicals de més èxit mundial Grease. Aquest teatre musical es darà entre el 27 de juny i el 22 de juliol i de les 9.30 a les 14 hores. 

Grease és una pel·lícula musical rodada en 1978 i basada en un musical de Broadway creat per Jim Jacobs i Warren Casey el 1972. La pel·lícula està ambientada en un institut nord-americà dels anys cinquanta i explica la història d’amor entre dos joves molt diferents. Per una banda, la Sandy, una estudiant de bona família, i per l’altre, el Danny, un rocker. La pel·lícula va significar un gran èxit i va llençar i consolidar la carrera de diversos artistes principals i actualment encara es representa als principals teatres de diverses ciutats.